+359 879 599 776

Наеми Варна

Квартири в Морската градина във Варна - Апартаменти под наем с морски изглед

Морската градина е една от гордостите на града ни. Със своята площ от около 820 декара, тя е един от най-големите паркове в страната. Комбинацията от красиви гледки, множество възможности за разходка и разнообразието от дейности карат много жители и гости на града да търсят квартира в морската градина във Варна. Основните предимства на района в сравнение с останалите квартали на града е неговата близост до плажа. Друга причина защо да наемете имот в морската градина е спокойствието. Липсата на автомобили прави парка едно от най-тихите места в града.

ЗВажни обекти и институции в рамките на морската градина във Варна:

  • Зоологическа градина;
  • Аквариум;
  • Делфинариум;
  • Летен театър;
  • Множество алеи, паметници

Повечето квартири в морската градина във Варна се дават под наем за кратък период (най-често за летните месеци), но има и много, които се отдават дългосрочно. Без значение дали търсите дългосрочен или краткосрочен имот под наем в морската градина, екипът на Рентика може да Ви предложи разнообразие от луксозни имоти с прекрасна морска гледка.

Ако търсите квартира с морски изглед в морската градина във Варна, разгледайте нашите предложения.

Варна, Морска градина, 1-стаен

ОФЕРТА № 105 Rentica.bg предлага под наем луксозно обзаведен, едностаен апартамент в местност Ален Мак / к.к Златни Пясъци. Апартаментът се ...

Оферта № 105
500 Евро
Виж повече