+359 879 599 776

Наеми Варна

Варна-Наеми от RENTICA.BG

RENTICA.BG е бързо развиваща се агенция, която е продължение на 10-годишния опит, труд и усилия на консултатните от RENTICA.BG.

Консултантите на RENTICA.BG са изцяло специализирани и посветени на наемния пазар на всички видове недвижими имоти в гр. Варна, като нашата цел е да предоставим цялостно обслужване както на частни, така и на корпоративни клиенти.

Ние сме амбициозен екип от мотивирани специалисти в областта на наемните отношения в град Варна и се ръководим изцяло от вашите нужди и желания! Нашите клиенти не само ни се доверяват при наемане или отдаване на имот под наем, но и винаги могат да разчитат на адекватен и правилен съвет и посока при избор на жилище или избор на точните наематели!

Изцяло в темповете на новото време, екипът е квалифициран и ползва всички нови по вид и характер комуникации, като непрекъснато обновява възможностите си за диалог с клиентите като пряк и непряк контакт.

Целта ни е да способстваме за позитивни промени в живота на хората. Ние уважаваме избора на нашите клиенти, а също създаваме възможност за реализация на желанията им.

Ние Ви осигуряваме:

  • 24-часов достъп до нашата актуална база данни с имоти под наем;

  • пълна информация за всеки отделен имот/без скрита информация/;

  • подбор на имот под наем по предварително зададени от вас критерии;

  • компетентно оформен писмен договор за наем!!!

Какво ни различава?

Ние сме малка компания в "голям" град. Никой от нас няма да се опита да Ви спечели като клиент с големи обещания. Ние знаем как да Ви изслушаме, за да стигнем до единствената цел - да Ви дадем това, от което се нуждаете. Ние вярваме, че най-добрата услуга е тази, която дава нещо специално в точния момент.

Ние ценим времето на нашите клиенти и не допускаме излишната му загуба!